Choose language

Klarar ditt företag av en cyberattack?

15:e Mars | 09:00 - 09:45 | Kostnadsfritt

Är du din organisation svagaste länk?
I en värld där cyberattacker blir allt vanligare och mer avancerade, är det viktigt att vara förberedd. Både personligen som anställd men även som organisation. Därför bjuder vi in till webinar  med Johan Samuelsson, som jobbar med informationssäkerhet inom Visma. Han kommer att guida oss i hur man med enkla medel kan öka sin cybersäkerhet.

Under webinaret kommer du att få ta del av:
🛡️ Hur utförs cyberattacker och hur de påverkar de drabbade företagen?
🛡️ Strategier för att jobba proaktivt och minska risken att bli utsatt.
🛡️ Vad är egentligen ett starkt lösenord?

Webinaret är perfekt för dig som vill öka din kunskap inom cybersäkerhet och få praktiska råd för att skydda din verksamhet.

Fyll i formuläret för att anmäla dig till webinaret

Information om Inyett & webinaret

Johan Samuelsson

Idag jobbar Johan med Informationssäkerhet inom Visma. Han kommer under webinaret att ta upp vikten att skapa processer och ge praktiska tips, om hur du kan stärka ditt bolags informationssäkerhet.

Inyett

Vi finns till för dig som vill veta att betalningar blir rätt och att de företag ni gör affärer med är ok. Vi tar fram beslutsunderlag som gör att du kan känna dig trygg innan du betalar eller väljer en ny leverantör. 

 

Om webinaret

Webinaret arrangeras av Inyett AB via plattformen Univid. Deltagare från särskilda organisationer kan uppleva svårigheter att ansluta till webinaren, oftast på grund av brandväggar inom organisationen eller andra tekniska hinder. Alla webinar spelas in och kan ses i efterhand.